Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat | Contact
+++ ALLEEN VOOR EEN KORTTIJD: Upgradeset voor 1128€ gratis +++

INSTRUCTIES VOOR HET MAKEN VAN UW INDIVIDUELE SEKSPOP

Bij DOLLSCLUB zijn we trots op het aanbieden van misschien wel de nieuwste en beste sekspoppen. Maar wat onze sekspoppen onderscheidt, is de mogelijkheid om ze tot in het kleinste detail aan te passen - zelfs het ontwerp van hun vingernagels. U investeert veel geld in sekspoppen en daarom willen wij dat ze precies aan uw voorkeuren voldoen en juist daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw droomvrouw/-man samen te stellen. Bovendien denken wij dat een sekspop op maat van individuele wensen een nog betere metgezel wordt.

WELKE INDIVIDUALISERINGEN ZIJN MOGELIJK?

Bijna elk kenmerk van de sekspop kan worden aangepast, zodat u volledige controle heeft over het uiterlijk van uw sekspop. Mogelijke aanpassingen zijn: Huidskleur, kapsel, haarkleur, kleur van de ogen, vorm en grootte van de borsten, vorm van de vagina en de schaamlippen, en het ontwerp van de vingernagels.

DE DOLLSCLUB SEKSPOP ZOEKER

Wat moet je doen als je niet zeker weet welke sekspop de juiste is voor jou? De enorme keuze aan sekspoppen kan overweldigend lijken, vooral als het de eerste keer is dat u een sekspop koopt. Maak je geen zorgen - wij hebben een tool ontwikkeld die je zeker kan helpen de juiste beslissingen te nemen!

De Sex Doll Finder stelt je een reeks vragen om je voorkeuren te weten te komen voor individuele kenmerken zoals borstgrootte, haarkleur en huidskleur. Als je alle vragen hebt beantwoord, zal de Sex Doll Finder een aantal sex dolls voorstellen die aan je voorkeuren voldoen. Deze resultaten kunnen u helpen als inspiratie bij het maken van uw individuele sekspop.

Als u vragen hebt over het maken van uw eigen op maat gemaakte sekspop, neem dan gerust contact met ons op via e-mail info@dollsclub.de of via onze live chatfunctie.

De velden met een * zijn verplicht.

Naar boven