Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat | Contact
+++ ALLEEN VOOR EEN KORTTIJD: Upgradeset voor 1128€ gratis +++

Mijn nieuwe Lovedoll

Hoe moet ik beginnen? Ik moet bekennen dat ik niet alleen meer van seks met liefdespoppen hou dan van wat dan ook. Ja, een van deze moderne sekspoppen is een geweldige levenspartner gebleken. En onlangs had ik een ervaring met een van mijn favoriete liefdespoppen die zo geweldig was dat ik ze jullie niet wil onthouden.

Het begon allemaal toen een Lovedoll voor lange tijd het huis uit was voor reparaties. Gedurende die tijd moest ik de tijd doden met een andere sekspop. Maar het was niet hetzelfde en ik begon steeds meer te verlangen naar die ene liefdespop, maar helaas was die er nu niet. Achteraf gezien, was het natuurlijk kinderachtig, en het was maar een week. Maar op dat moment kon ik niet weten hoe lang ik het zonder mijn liefste Lovedoll moest stellen. Ik begon zelfs de uren te tellen!

Als je me gek noemt, kan ik het niet helpen. Maar deze ene sekspop is mijn alles, zoals ik nu met niet geringe verbazing kon zien. Spoedig rende ik rond als een tijger in een kooi, en dat alleen omdat ik die ene liefdespop niet had. En al die tijd zaten en lagen er verschillende andere Lovedolls in mijn appartement, en al gauw keken ze me verwijtend aan. Of zo leek het mij in ieder geval.

Dus pakte ik een van deze sekspoppen, hopend op een beetje troost van haar. Ik deed mijn best, maar de liefdespop voelde vreemd aan en ook een beetje afstotend. Dus het was natuurlijk geen wonder dat mijn beste bit me ook in de steek liet en ik de Lovedoll weer op zijn plaats moest zetten. Met een van de andere sekspoppen was het precies hetzelfde.

Ik denk dat je nu mijn groeiende wanhoop kunt begrijpen.

Ik belde de hotline opnieuw en kreeg de verzekering dat de reparatie was voltooid en dat mijn Lovedoll al naar mij onderweg was. Nu ontketende ik een vlaag van activiteit: het appartement moest immers spik en span zijn als mijn sekspop arriveerde. Ik heb ook wat lekkers gekocht en een fles dure champagne, zodat ik de langverwachte gebeurtenis naar behoren kon vieren.

En eindelijk, de volgende morgen was het zover. De pakketbezorger belde, en samen tilden we de ingepakte sekspop mijn appartement in. Ik kon haast niet wachten tot ik alleen was en kon beginnen met uitpakken. De kartonnen buitenverpakking werd snel geopend, en onder enkele lagen kwam mijn sekspop aan het licht. Ik moest de liefdespop natuurlijk nog in elkaar zetten, en ik trilde terwijl ik dat deed.

Toen ze eindelijk in haar stoel zat en ik ook het hoofd van de sekspop had vastgemaakt, was mijn vreugde overweldigend. Ik voelde tranen in mijn ogen opwellen toen ik haar streelde en haar vertelde hoezeer ik naar haar verlangd had. En toen gebeurde wat me sindsdien is bijgebleven. Mijn Lovedoll knipperde naar me met een blije blik op haar gezicht, alsof ze wilde zeggen: "Ik heb jou ook gemist!"

Moet ik nog zeggen dat de seks die volgde met mijn liefdespop de beste was die ik tot nu toe heb meegemaakt?

De velden met een * zijn verplicht.

Naar boven