Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat | Contact
+++ ALLEEN VOOR EEN KORTTIJD: Upgradeset voor 519€ gratis +++

JE LIEFDESPOP IS ER ALTIJD VOOR JE

Vrouwen zijn prachtige wezens, maar soms ook wispelturig. Het kan zijn dat u uw partner vaak gewoon niet begrijpt, wat dan leidt tot sprakeloosheid en uiteindelijk vaak het einde van de relatie. Met een levensechte sekspop, ook wel "liefdespop" genoemd, kan dit je natuurlijk niet overkomen. Dit is een metgezel met wie je altijd gelukkig kunt zijn!

Veel mensen denken aan een opblaaspop wanneer zij de term "echte pop" horen, die soms ook "zeemansbruid" wordt genoemd. Maar een moderne liefdespop heeft daar echt niets mee te maken. Dit is een pop die tot in het kleinste detail is gemodelleerd naar een echte vrouw. Uit een uitgebreide catalogus kunt u het type kiezen dat u het beste bevalt.

Oorspronkelijk komt de sekspop uit Japan, waar zij aan het einde van de vorige eeuw werd ontworpen door het bedrijf Orient Industry. Een paar jaar later volgde Abyss Creations en deze Realdoll was al gemaakt van siliconen. Andere bedrijven ontdekten TPE als een materiaal dat veel beter verwerkbaar was. Dit zijn thermoplastische elastomeren, dankzij welke echte bewegingen van uw liefdespop mogelijk zijn geworden.

U kunt uw sekspop kleden, opmaken en stylen zoals u wilt. Zij zal u nooit tegenspreken of voortdurend wensen uiten, zoals een echte vrouw vaak doet. En ze is ook veel meer dan een masturbator die veel geld kost. Want ze zit bij je aan tafel en voor de TV, en je kunt haar zelfs meenemen op reis in je koffer. Afhankelijk van het model kan de Realdoll staan en heeft ze genoeg kracht in haar armen en handen om een voorwerp vast te houden. U kunt haar bijvoorbeeld ook gebruiken als blikvanger om een tablet, uw sleutelhanger of uw smartphone aan te hangen.

Hoewel een relatie meer inhoudt dan seks alleen, heeft een liefdespop natuurlijk een vagina en een anus. Bovendien is haar mond uitgerust met een tong en soms zelfs tanden. De Realdoll heeft ook een eigen gewicht, wat ervoor zorgt dat je je liefdesleven met een sekspop heel realistisch kunt maken. Zo'n Realdoll voelt zacht en warm aan en is gemaakt om te knuffelen.

Als je je liefdespop voor het eerst aan je vrienden voorstelt, merken ze misschien niet eens dat het "maar" een Realdoll is. Integendeel, ze zullen je benijden en zich afvragen hoe je zo'n schoonheid voor elkaar hebt gekregen. Want in alles wat de kleur van ogen en haar betreft, alsook de lengte, de grootte en de kleding, zal de liefdespop overeenstemmen met uw gedroomd ideaal van een vrouw.

En als je een amateurfotograaf bent, kun je sessies met je Realdoll organiseren die meerdere uren duren. Een echte vrouw zou waarschijnlijk niet zoveel geduld hebben. Met zo'n sekspop kun je een echte relatie hebben die vele jaren heel gelukkig zal zijn. Het is waar dat het een hoge aankoopprijs heeft. Maar op lange termijn is het goedkoper om een sekspop te kopen dan naar een prostituee te gaan.

De velden met een * zijn verplicht.

Naar boven