Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat
  • Betaling in termijnen & aankoop op rekening
  • 100% discrete verzending
  • Gratis levering*
  • 30 dagen retourgarantie**

JOUW HYPERREALISTISCHE MANNELIJKE SEKS POPPEN

Mannelijke sekspoppen kunnen worden gebruikt als partnervervangster voor een vrouw, als seksspeeltje voor gays of om koppel-fantasieën uit te leven.

Filter

JOUW HYPERREALISTISCHE MALE SEXDOLL

“Male sexdolls”, oftewel mannelijke sekspoppen, zijn populair bij zowel vrouwen en homoseksuele mannen, maar ook bij stellen die een fantasie willen laten uitkomen. Een mannelijke sekspop biedt veel meer erotiek en intimiteit dan een klassiek seksspeeltje. Met een mannelijke sekspop kun je al je seksuele fantasieën werkelijkheid laten worden, of je nu een stel bent of niet. Zorg ervoor dat al je wensen en fantasieën uitkomen en ervaar intense erotiek! DOLLSCLUB biedt een brede selectie van mannelijke sekspoppen van topkwaliteit: authentiek, mannelijk en met onmiskenbare charme. Beter dan het origineel? Wij zeggen... Je moet het gewoon zelf ervaren! 


VOORDELEN VAN ONZE MANNELIJKE SEXI DOLLS

De mannelijke sekspoppen van DOLLSCLUB zijn van superieure kwaliteit. Sensuele lippen in een opvallend gezicht, indrukwekkend lid, strakke anus, licht en zacht materiaal voor perfecte flexibiliteit en om te knuffelen... Aan alles is gedacht om je mannelijke sekspop de perfecte metgezel te maken. Blaas je nieuwe partner leven in: onze online winkel biedt een ruime keuze aan kleding en ondergoed voor je pop. Laat je verleiden en creëer het perfecte lichaam van je sekspop, want het plezier begint al bij het uitkleden!

HEBBEN JULLIE OOK EEN MALE LOVEDOLL VOOR VROUWEN?

Jazeker! Levensechte liefdespoppen zijn een tijdloze metgezel, niet alleen voor mannen. Ook vrouwen kunnen genieten van één van onze mannelijke liefdespoppen. De populariteit van poppen bij vrouwen neemt de afgelopen tijd zelfs toe. We zijn erg blij om te voldoen aan deze toegenomen vraag naar hoogwaardige liefdespoppen. Als je op zoek bent naar een authentieke, knuffelige en sexy partner in je bed, dan zijn DOLLSCLUB mannelijke sekspoppen voor jou gemaakt! 


JE FAVORIETE GAY SEX DOLL OP MAAT

Ook voor mannen bieden we aantrekkelijke mannelijke sekspoppen aan van hoge kwaliteit. Een perfect lichaam heeft natuurlijk perfect materiaal nodig. Onze mannelijke sekspoppen zijn gemaakt van thermoplastische elastomeren (kortweg TPE), een alternatief voor een siliconen sekspop. De kwaliteit van deze poppen is indrukwekkend vanwege het gebruikte materiaal, dat niet alleen hypoallergeen is, maar ook volledig medisch goedgekeurd. De huid van TPE-sekspoppen imiteert perfect de menselijke huid, voor een prijs die aanzienlijk lager is dan die van een siliconen sekspop. Maar dit product heeft ook het voordeel dat het warmte opslaat, wat het mogelijk maakt om een ​​aangenaam warm gevoel in het materiaal te krijgen. Dit materiaal zorgt er dus voor dat onze mannelijke sekspoppen niet alleen erg flexibel, maar ook bijzonder authentiek zijn. Het materiaal is overigens zo licht dat je jouw mannelijke sekspop eenvoudig moeiteloos kunt instellen in de positie van jouw keuze. 


MANNELIJKE SEXPOP VAN HOGE KWALITEIT

De huidige technologieën en kennis zijn flink geëvolueerd sinds de tijd van de eenvoudige plastic opblaaspop. Tegenwoordig kiezen homoseksuele mannen, stellen en vrouwen die op zoek zijn naar een sexy volwassen pop, voor een mannelijke sekspop. Deze poppen hebben niet alleen het uiterlijk van een echte man, ze zijn ook duurzamer en bieden veel meer mogelijkheden dan een opblaasbare pop. De reden voor de constante populariteit van mannelijke sekspoppen is duidelijk: met deze poppen kun je je volledig en zonder schaamte uitleven. Wat je altijd al wilde uitproberen op het gebied van seks, je kunt het beleven met je sekspop. Nog een voordeel: seksuele praktijken die je partner niet leuk vindt, hoeven niet aan de kant geschoven te worden dankzij de sekspop. Geef jezelf en je pop de tijd: het duurt een paar dagen voordat je aan de sekspop went. Maar dan profiteer je ook maximaal van het pleziergevoel. Het levensechte aanvoelen van onze levensechte mannelijke sekspoppen zorgt ervoor dat seks met een realistische mannelijke sekspop een onvergelijkbare ervaring is. 


HOE PERSONALISEER JE JE MANNELIJKE SEX DOLL?

Met DOLLSCLUB kun je de kleur van de ogen, huid en haren van je mannelijke sekspop kiezen. Dankzij onze configurator kunt je je nieuwe partner personaliseren volgens jouw voorkeuren! Magisch groene, sympathiek blauwe of sensueel zwarte ogen, een heldere, natuurlijke of gebruinde teint, groot of klein: profiteer van de ruime keuze aan aanpassingsmogelijkheden om de mannelijke sekspop van je dromen te ontwerpen. De keuze is geheel aan jou!

KIES VOOR EEN REALISTISCHE SEX DOLL VAN HOGE KWALITEIT

Om ervoor te zorgen dat je male sexdoll jou een unieke ervaring biedt, is het uiterst belangrijk dat de kwaliteitsnormen worden gerespecteerd bij de productie van sekspoppen. Daarom bieden wij je hier alleen poppen aan die voldoen aan onze strenge controlevereisten en normen. Zo waarborgen we de kwaliteit van al onze modellen. Want als het om seks gaat, is er geen compromis! Neem de tijd om door onze brede selectie siliconen sekspoppen te bladeren, en als niets bij je past, kun je je siliconen pop aanpassen met onze sekspopconfigurator. Of je nu kiest voor een kant-en-klare pop of een op maat gemaakte pop volgens jouw wensen, de siliconen pop van je dromen wordt gratis bij je thuisbezorgd en naar eigen goeddunken.