Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat
 • Betaling in termijnen & aankoop op rekening
 • 100% discrete verzending
 • Gratis levering*
 • 30 dagen retourgarantie**

ONZE KLEINE SEKSPOPPEN IN PREMIUM KWALITEIT

Klein maar machtig. Ontdek uw kleine levensechte sekspop für onvergetelijke momenten voor twee.

Filter

KLEINE SEKSPOPPEN & MINI-LIEFDEPOPPEN VOOR ECHTE AVONTUREN

Kleine sexpoppen en mini-liefdepoppen zijn de juiste keuze voor u als u op zoek bent naar een compacte, mobiele en makkelijk te gebruiken sexpop. Een levensecht, uniek gevoel - dat krijg je van onze kleine sekspoppen en mini-liefdepoppen. Ontwerp uw kleine sekspop individueel volgens uw persoonlijke wensen. Strikt volgens het motto "kleine sekspop, maximaal plezier" biedt DOLLSCLUB u een indrukwekkende selectie van handige en kleine sekspoppetjes. De kleine poppen bieden dezelfde kwaliteit als de grotere liefdespoppen en een aantal overtuigende voordelen die je moet ontdekken.

KIES UIT ONZE PRODUCTEN UW GESCHIKTE KLEINE SEKSPOP

Ons gevarieerde aanbod aan kleine liefdespoppen van hoge kwaliteit biedt u tal van mogelijkheden bij het kiezen van uw metgezel voor plezier en spel. In principe zijn er bij DOLLSCLUB twee opties op het gebied van kleine poppen, die verschillen in hun respectievelijke grootte: Hier in onze winkel kunt u kleine sekspoppen en mini-liefdepoppen kopen. Bepaal zelf welke pop je een fantastische ervaring moet geven.

Of het nu gaat om een minipop of een kleine liefdespop - met beide varianten staan aantrekkelijke producten klaar om door u te worden getest. Bepaal zelf welke van onze poppen in klein formaat de juiste is voor u. Passie kent geen maat. Laat je verrassen, want zelfs onze kleine dames hebben alles wat een wellustig hoogtepunt vereist. Onze poppen scoren met een eerlijke prijs en een maximaal gevoel en stellen geen grenzen aan uw verbeelding. 

KLEINE SEKSPOPPEN GEMAAKT VAN TPE EN SILICONEN

Nog kleiner, maar zeker niet minder aangenaam, is de Mini Sexdoll van DOLLSCLUB. De mini-versie van de kleine liefdespop is 65-75 cm hoog. Ondanks het kleine formaat doet de mini-liefdepop qua kwaliteit en voordelen in geen enkel opzicht onder voor een grote echte pop. Het kleine formaat heeft vele voordelen: door het kleinere formaat kun je gemakkelijk veel verschillende posities uitvoeren en de Mini Sexdoll bevredigen via het vaginale liefdeskanaal. Alsof dat nog niet genoeg is, is de compacte Mini Sexdoll ook makkelijker op te bergen en te vervoeren. Dus je kunt het veel makkelijker meenemen als je onderweg bent. Ook de verzorging van de mini-liefdepop is makkelijker dan met een grote, omdat deze niet per se in een badkuip hoeft te worden gereinigd - een wasbak is meestal voldoende.

De poppen in onze categorie kleine sekspoppen meten 100 cm - 125 cm. Met deze lichaamsgrootte is de kleine sekspop veel compacter dan de gewone liefdespop en biedt u toch dezelfde voordelen:

 • Verwisselbare kop, variabel haar en diverse upgrades die een unieke sekspop maken, gecombineerd met een kleiner prijskaartje.
 • Compact, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, zal deze sekspop u een adembenemend plezier geven. Het maakt niet uit of het vaginaal, oraal of anaal is - alle seksuele variaties zijn mogelijk en gemakkelijk uit te voeren met deze Sex Dolls.
 • Sekspoppen in het formaat van kleine sekspoppen worden vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten.
 • De poppen in ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige en geteste materialen: Bij ons vindt u kleine poppen gemaakt van siliconen en TPE.

MINI-LIEFDEPOP - KLEIN MAAR FIJN

Nog kleiner dan een kleine sekspop, maar zeker niet minder aantrekkelijk, is een mini-liefdepop van DOLLSCLUB. Deze versie heeft een lichaamsgrootte van 65-75 cm. Ondanks het kleine formaat doet de mini-liefdepop op geen enkele manier onder voor een echte pop wat betreft kwaliteit en voordelen. Het kleine formaat heeft vele voordelen:

 • Door het kleinere formaat kunt u comfortabel veel verschillende posities uitvoeren en de Mini Dolls door het vaginale liefdeskanaal gebruiken. Het liefdeskanaal is van hoge kwaliteit en laat een realistisch gevoel toe.
 • De compacte Mini Doll is verrassend eenvoudig op te bergen en te vervoeren. Dus je kunt haar veel makkelijker meenemen als je onderweg bent. Ze is je ideale reisgenoot. Haar kleinere lichaamsgrootte zorgt voor een lichter, maar toch authentiek gewicht. 
 • Na de seks kun je de minipop verrassend gemakkelijk schoonmaken. 
 • Wij bieden u mini-liefdepoppen van kwaliteitsfabrikanten zoals JM-Dolls, die bekend staan om hun realistische en aantrekkelijke poppen.

FAQ: ALLES WAT JE MOET WETEN OVER KLEINE POPPEN

Om er zeker van te zijn dat er niets misgaat bij het vrijen met uw kleine pop, hebben we hier bij DOLLSCLUB een aantal interessante feiten voor u op een rijtje gezet.

WANNEER IS HET DE MOEITE WAARD OM KLEINE SEKSPOPPEN TE KOPEN?

Kort en bondig: U houdt van compact, handig en discreet? Tegelijkertijd wil je geld besparen bij het kopen van je sekspop en heb je veel fantasie tijdens de seks? Dan is een pop in klein of miniformaat precies goed voor u! Hoogwaardige verwerkte siliconen en TPE van erkende fabrikanten zorgen ervoor dat u mooie ervaringen opdoet met de pop.

HOE WERKT HET SCHOONMAKEN VAN DE MINI-SEKSPOPPEN?

Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om kleine sekspoppen schoon te maken. Dit is een enorm voordeel van deze variant. Je hoeft deze poppen niet per se in een badkuip schoon te maken. Een gootsteen kan ook voldoende zijn. Anders let u ook bij de kleine poppen op hoogwaardige reinigingsmiddelen om uw poppen lang jong te houden.

WAAROM ZIJN MINI-LIEFDEPOPPEN GOEDKOPER?

Kleinere sekspoppen zijn goedkoper dan de producten in het grotere formaat. Het prijsvoordeel komt voort uit de goedkopere productie van deze poppen: Gemiddeld genomen is er minder materiaal nodig voor de productie van de kleine sekspoppen. Dit is vooral te merken aan de hoogwaardige siliconen, die bij kleine poppen worden uitgespaard. Bovendien zijn er minder haar en kleding nodig. Dames uit deze categorie krijg je dan ook voor een goede prijs. 

DISCRETIE & ADVIES BIJ POPPENCLUB 

Of het nu gaat om een kleine sekspop of een delicate mini-liefdepop - met een liefdespop in mini-formaat wordt uw seksuele bevrediging gemaximaliseerd. Alles mag wat je wilt. Laat ons u overtuigen van de voordelen van deze poppen en test uzelf door middel van ons assortiment. Weet u niet zeker welke kleine sekspop of miniliefdepop het beste bij u past? Geen probleem, de klantenservice van DOLLSCLUB helpt u graag met al uw vragen. En zoals altijd letten we ook tijdens de levering op discretie!