Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat
  • Betaling in termijnen & aankoop op rekening
  • 100% discrete verzending
  • Gratis levering*
  • 30 dagen retourgarantie**
Starpery

Starpery sekspoppen - dromen gemaakt van siliconen

Starpery is sinds 2020 een van de toonaangevende fabrikanten van siliconen echte poppen, en Starpery sekspoppen behoren tot de populairste in Duitsland en Europa.

Seksappeal die je kunt zien en voelen!

Bij het ontwikkelen en ontwerpen van de Starpery sekspop hebben de fabrikanten vooral de nadruk gelegd op een erotisch en sexy uiterlijk. Dit gaat van de modellering van het gezicht en lichaam, borsten, vagina en anus tot de bijzonder zachte huid van elke individuele Starpery sekspop. Perfecte siliconen sekspoppen met een uniek uiterlijk worden gemaakt door ze met behulp van een speciaal ontwikkelde technologie uit siliconen te vervaardigen.

Tip!
Tip!
Tip!
Tip!
Tip!
Tip!
Tip!
Tip!
Tip!
Tip!
Tip!
-51 %
Tip!

Starpery

SILIKON SEXPUPPE CHARLIZE | HYBRIDE SEXDOLL
€ 1.727,50* € 3.557,76* (51.44% bespaard)
Rotsachtige bergrug met besneeuwde toppen

Starpery sekspoppen staan bovenaan de lijst van siliconen sekspoppen

Sekspoppen van Starpery hebben een robuust en volledig flexibel, gearticuleerd roestvrijstalen skelet dat in bijna elke denkbare positie kan worden gebruikt - er zijn vrijwel geen grenzen aan je fantasie en je echte pop zal je graag volgen. Voor nog meer variatie en individualiteit bij het vrijen kun je kiezen uit veel verschillende gezichten en een nacht of twee doorbrengen met een andere droomvrouw. Sekspoppen van Starpery zijn unieke stukken, gemaakt volgens jouw wensen, voor jouw plezier.

Verbazingwekkend echt - Sterperige sekspoppen gemaakt van siliconen

Door het gebruik van siliconen van hoge kwaliteit als huid, kunnen zelfs de kleinste details perfect worden gereproduceerd. Dit maakt de Starpery liefdespoppen bijzonder realistisch. De vele andere goede eigenschappen zoals een glad en zacht oppervlak en de robuustheid en veerkracht maken van je nieuwe speelkameraadje de ideale partner, en niet alleen voor de liefde. Het materiaal heeft het vermogen om warmte op te slaan en is ongevoelig voor warmte, gemakkelijk schoon te maken en over het algemeen zeer onderhoudsvriendelijk.

Wil je je nieuwe Real Doll persoonlijk ontmoeten? Je kunt je droomvrouw live ontmoeten in onze showroom in Mannheim. Als je vragen hebt over onze Starpery sekspoppen, zien we je e-mail of telefoontje graag tegemoet!