Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat
  • Betaling in termijnen & aankoop op rekening
  • 100% discrete verzending
  • Gratis levering*
  • 30 dagen retourgarantie**

FAQ over Sekspoppen en Real Dolls

Hoe werkt een bestelling bij DOLLSCLUB?

We hebben de aankoop van je sekspop in de winkel superklantvriendelijk en eenvoudig gemaakt. Kies de juiste sekspop of masturbator uit ons assortiment. Bij het bestellen kun je aangeven of je upgrades of extra's zoals huidskleur, haar, oogkleur en meer op je sekspop wilt aanpassen. Na de selectie geef je eenvoudig de meest geschikte betalingswijze aan en koop je veilig en discreet bij ons.

Hoe kan ik mijn bestelling bij DOLLSCLUB betalen?

In de DOLLSCLUB-winkel kun je je liefdespop betalen via vooruitbetaling, PayPal, PayPal+, PayPal Express, Sofort-Überweisung en op rekening.

Hoe wordt mijn nieuwe sekspop geleverd?

Al onze producten worden geleverd in een discrete verpakking die geen informatie over de inhoud geeft. Zelfs het afleveradres verwijst niet naar DOLLSCLUB of de inhoud. Zelfs de koerier weet niet wat hij zo mooi bezorgt, anders zou hij het pakket zeker zelf willen houden. ;)

Wat zijn siliconen sekspoppen?

De website www.DOLLSCLUB.de biedt een verscheidenheid aan sekspoppen, in verschillende fabricagemethoden, aan. De categorie Premium Siliconen Sekspop biedt een fabricage van siliconen op een stevig skelet. Met deze zeer hoogwaardige productie biedt de sekspop naast menselijke details ook een authentieke huidstructuur. De siliconen sekspop biedt een indrukwekkende nauwkeurigheid en een realistisch gevoel, terwijl ze via drie openingen bevredigd kan worden. Of het nu anaal, oraal of vaginaal is, er zijn geen grenzen aan je eigen wensen. Een verwisselbare kop en verschillende upgrades maken een individuele, maar ook aanpasbare sekspop mogelijk.

Wat zijn TPE sekspoppen?

De Real Doll van TPE (Thermoplastische Elastomeren) biedt een alternatief voor een sekspop van siliconen. De fabricage blinkt uit in de kwaliteit van het materiaal, dat niet alleen hyperallergeen is, maar ook medisch volkomen veilig. De oppervlaktestructuur van de sekspop simuleert menselijke huid, tegen een aanzienlijk lagere prijs dan een Real Doll van siliconen.

Maar het product heeft nog meer voordelen:

✓ Behoud van warmte, wat resulteert in een aangenaam gevoel
✓ Flexibiliteit door het flexibele materiaal
✓ Aanraken en aanrakingen bieden een menselijk gevoel

Als je een sekspop zoekt die alle voordelen van een klassieke Real Doll heeft, biedt het gebruikte TPE-materiaal veel voordelen. Door het levensechte gevoel laat de sekspop niets te wensen over en kan deze net als alle andere via drie openingen (anaal, oraal, vaginaal) worden gebruikt. Toch blijft de veelzijdigheid door upgrades en verwisselbare koppen onaangetast.

Welke sekspoppen bieden jullie aan?

Het assortiment van de DOLLSCLUB-winkel biedt een enorme selectie aan liefdespoppen in verschillende prijscategorieën.

DOLLSCLUB biedt de volgende sekspopcategorieën aan:

✓ Premium Liefdespoppen
✓ Premium Siliconen Liefdespoppen
✓ Kleine Liefdespoppen
✓ Mannelijke Liefdespoppen

Wat is TPE en hoe voelt het aan?

TPE (Thermoplastisch Elastomeer) is een kunststof met een zeer realistisch huidgevoel. In de loop der tijd is dit een van de populairste materialen geworden voor sekspoppen. Als je twijfelt, kun je in de DOLLSCLUB-winkel goedkoop een voelstaal bestellen. Het TPE-materiaal van de liefdespop is ook een geweldige warmteopslag. De sekspop neemt snel warmte op uit de omgeving en biedt zo een nog realistischer gevoelservaring.

Heeft mijn liefdespop botten of hoe beweeglijk is mijn sekspop?

Onder haar zachte huid heeft de liefdespop een stevig skelet van robuust materiaal, dat tegelijkertijd licht van gewicht is. De afzonderlijke "botten" van de liefdespop zijn verbonden met een verfijnde gewrichtsconstructie die het menselijk lichaam nabootst. De sekspop kan zo in een groot aantal verschillende posities worden gezet, zodat je zeker niet verveeld zult raken. Zo kan de liefdespop knielen, liggen, zitten en met een standup voet zelfs zonder hulp van anderen staan.

Hoe groot en zwaar is een sekspop uit jullie online winkel?

Je kunt de grootte van je sekspop bij de bestelling kiezen. Het gewicht varieert afhankelijk van de lichaamslengte en de bijbehorende uitvoering. Het gewicht van elke sekspop wordt weergegeven als aanvullende informatie bij de selectie.

Wat kan ik mijn liefdespop aantrekken?

In principe is deze beslissing helemaal aan jou. We hebben echter een paar tips over het onderwerp. Zo zijn sekspop-outfits die gemakkelijk over het hoofd kunnen worden getrokken, geschikt. Het is ook belangrijk om bij kleding ervoor te zorgen dat er geen ritsen of vergelijkbare scherpe onderdelen zijn die de liefdespop kunnen verwonden. Ook moet je letten op mogelijke verkleuring van de kleding, dit kun je testen met het probeer-TPE-stuk dat je in de winkel kunt bestellen, of op een onopvallende plek van je liefdespop. Om je te helpen bij het kiezen van kleding, biedt DOLLSCLUB in de winkel tal van sekspop-outfits aan die hun waarde hebben bewezen.

Met welke accessoires wordt de sekspop geleverd?

Bij DOLLSCLUB krijg je bij elke gekochte sekspop een verrassingsoutfit en ook een kunsthaarpruik, die bijgevoegd wordt. Natuurlijk kun je bij ons in de sekspopwinkel nog veel meer geweldige artikelen tegen lage prijzen voor je liefdespop kopen.

Wie wer zijn onze klanten bij DOLLSCLUB?

Al vele jaren neemt het gebruik van erotische hulpmiddelen toe. Jarenlang werd het gebruik van speelgoed als taboe beschouwd, maar inmiddels is het gebruik in alle varianten publiekelijk geaccepteerd. Hieronder valt ook de sekspop. Zowel voor stellen als voor alleenstaanden maakt het gebruik van een liefdespop deel uit van normale intieme activiteiten. Handig genoeg kan de sekspop verschillende speeltjes vervangen en een nog betere ervaring bieden dan sommige speeltjes.

Een Real Doll kan je liefdesleven ook nog spannender maken.

Als je al een paar jaar in een relatie zit, heeft de sleur van het dagelijks leven zich waarschijnlijk ook in bed verspreid. Maar er is nog zoveel dat je waarschijnlijk niet met je partner hebt uitgeprobeerd. Seks met een lovedoll is zeker een van de meest opwindende ervaringen ooit, en jullie zouden een liefdespop absoluut eens moeten uitproberen.

Een Realdoll liefhebben is ideaal voor jou en je partner als jullie wel van een trio dromen, maar toch enige aarzeling hebben om zo dichtbij een wildvreemd persoon te komen. Een liefdespop daarentegen is heel meegaand en iets compleet nieuws in bed. De lovedoll is namelijk zo realistisch ontworpen dat menig van onze klanten echt geloven dat ze seks hebben met een echt persoon. Dus als je partner openstaat voor iets buitengewoons spannends, stel haar dan eens seks voor met jou en een liefdespop. En als ze verliefd zou worden op de Realdoll, hoef je niet bang te zijn, want de lovedoll is natuurlijk geen echte concurrent voor jou.

Of moet je in een langeafstandsrelatie volhouden?

De verlangens worden soms onoverkomelijk, maar echt vreemdgaan is geen optie voor jou? In dit geval is een lovedoll de juiste keuze. Vooral als je een liefdespop kiest die qua uiterlijk en lichaamsbouw zo dicht mogelijk bij die van je verre vriendin komt. De Realdoll zal de tijd tot het weerzien zoeter maken. En wie weet, misschien bevalt de lovedoll je vriendin ook wel en kan ze zich al snel geen leven zonder de liefdespop meer voorstellen.

Jullie liefdesleven wordt met een Realdoll naar een compleet nieuw niveau getild. Ook de onderlinge genegenheid kan verdiepen als een Lovedoll betrokken is. De liefdespop is namelijk geen levenloos object! Dat is niet zo vergezocht als je misschien denkt. Want een Realdoll kan best levendig lijken. Je zult het aan de ogen van je liefdespop zien. Als je de Lovedoll voor het eerst uitpakt, lijken haar ogen dood. Maar na verloop van tijd kan het zijn dat ze de persoonlijkheid van de liefdespop weerspiegelen. Ook de specifieke stemming, of het nu geil, vrolijk of eerder bedachtzaam is, kun je aflezen aan de ogen van je Realdoll.

De liefdespop voor stellen

Veel relaties die al een tijdje duren, lijden onder het verlies van creativiteit in bed. Terwijl de seksuele horizon aan het begin van de relatie voortdurend wordt verbreed, wordt deze lust op een gegeven moment slapend. Toch heeft elke partner nog steeds fantasieën en verlangens die hij/zij graag zou willen realiseren. Vaak behoort seks met andere partners tot deze fantasieën. Hier kan een liefdespop handig zijn. De sekspop heeft een levensecht oppervlak dat aanvoelt als een huid en menselijk beweeglijk is. De sekspop kan dus probleemloos als derde partner in het seksleven worden opgenomen, zonder dat de vaak gevreesde jaloezie ontstaat.

Met de liefdespop kan de seks worden uitgevoerd en kan ze vervolgens weer in de kast worden gezet, zonder dat een van de partners bang hoeft te zijn bedrogen te worden. De sekspop biedt stellen dus een ideale manier om hun seksuele horizon te verbreden. Ook voyeuristische fantasieën kunnen met de liefdespop worden gerealiseerd en kan er naar de partner worden gekeken terwijl hij seks heeft met de sekspop. Met de sekspop blijven bijna geen fantasieën onvervuld.

De liefdespop voor alleenstaanden

Of je nu geen tijd of zin hebt in een partner, een dierbaar persoon hebt verloren of afwisseling verkiest, de sekspop kan je helpen bij je verlangens. Vaak zijn er toch momenten