Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat
  • Betaling in termijnen & aankoop op rekening
  • 100% discrete verzending
  • Gratis levering*
  • 30 dagen retourgarantie**
Produkte von Sanhui

HET BEDRIJF SANHUI MODEL MAKING CO. LTD

werd in 2010 in China opgericht. Alle levensechte siliconen poppen zijn gemaakt van hoge kwaliteit siliconen geïmporteerd uit Japan. De siliconen poppen van hoge kwaliteit hebben een volledig poseerbaar, duurzaam roestvrijstalen skelet dat is opgevuld met een zacht, milieuvriendelijk schuim. Dit SANHUIDOLLS skelet biedt een groot bereik van de beweging voor uw siliconen sex pop, vergelijkbaar met het menselijk lichaam.

SILICONEN VAN HOGE KWALITEIT VOOR EEN ECHT GEVOEL

De hoogwaardige siliconen geven de SANHUIDOLLS een aangenaam aanvoelend gevoel, dat zeer dicht bij de menselijke huid ligt. Het is vuilafstotend, stofafstotend en gemakkelijk schoon te maken. Ook kunnen door de silicone zelfs de fijnste details worden gegoten door de kunstenaars van de levensechte siliconenpoppen. Zodra u een blik werpt op de SANHUIDOLL siliconen sekspoppen, zult u snel het ongelooflijke artistieke detail van de siliconen poppen opmerken en de mooie voeten opmerken. Om een zachtheid te bereiken die vergelijkbaar is met de vrouwelijke borst, hebben de siliconen sekspoppen van SANHUI een zachter siliconen ingebouwd in de borst. Deze prachtige speelkameraadjes zijn onderverdeeld in drie categorieën, afhankelijk van hun grootte. Zo is er een mini-formaat, een medium formaat en een levensecht formaat.

SEX POPPEN VAN SANHUI IN PREMIUM KWALITEIT

De levensechte siliconen sekspoppen worden in een breed assortiment gegoten door een uiterst getalenteerd en professioneel team dat al vele jaren op dit gebied werkzaam is. Alle siliconen sekspoppen van SANHUI hebben ook een permanent bevestigde vagina. Om het reinigen van de openingen zo gemakkelijk mogelijk te maken, ontvangt u bij uw aankoop reinigingsgereedschap. Andere huidskleuren zijn ook mogelijk. Als u een sekspop van Sanhui wilt kopen kunt u altijd contact met ons opnemen en wij zullen u adviseren welk model van SANHUI in onze online winkel het beste bij u past!