Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat | Contact
+++ ALLEEN VOOR EEN KORTTIJD: Upgradeset voor 1128€ gratis +++

Uw liefdespoppengids

Kleine liefdespop geschiedenis

Oorspronkelijk komt de liefdespop uit Japan, de eerste modellen waren nog steeds opblaasbaar en zijn bekend geworden onder de term zeemansbruid. Echter, sekspoppen werden voor het eerst genoemd in 1908 door de Duitse arts en seksonderzoeker Iwan Bloch. Wat toen nog onder de term ontucht viel, werd in de jaren zeventig van de vorige eeuw in Japan sociaal aanvaardbaar. De eerste liefdespoppen werden verspreid door Orient Industry en waren gemaakt van een mengsel van urethaan en PVC. In 1982 werd de eerste latex pop met de naam "Omokage" geïntroduceerd, die werd gevolgd door tal van andere modellen. In 2005 werd de eerste siliconenpop met de naam "Candy Girl Jewel F" gelanceerd. Vandaag de dag zijn TPE liefdespoppen erg trendy. De reden hiervoor is de lage prijs en nog meer het fantastische huidgevoel, dat uiterst realistisch is en elke ontmoeting met uw liefdespop tot een hoogtepunt maakt.

Het materiaal - je hebt de keuze!

De liefdespoppen van de Dolls Club hebben een huid die bedrieglijk lijkt op het origineel. U hebt de keuze tussen twee verschillende materiaalvarianten, die zich vooral hebben bewezen:


●    De knuffelhuid van onze Premium TPE Dolls is gemaakt van een mengsel van thermoplastische elastomeren, dat bestaat uit rubber en kunststof, gemengd met epoxyhars.
●    Onze Premium Silicone Dolls hebben een zachte en soepele huid van siliconen. Dit is gemaakt van een mengsel van siliconenpolymeer, koolstof, waterstof en zuurstof.


De gebruikte hoogwaardige materialen voldoen aan alle eisen van de huidige gezondheids- en milieunormen en zijn over het algemeen vrij veilig in het gebruik. Beide materiaalsoorten zijn uiterst elastisch en resistent met een hoge maatvastheid.
Tip: Door het productieproces kunnen er kleine luchtinsluitingen aan het oppervlak zijn, maar deze vormen geen defect. Met onze gratis reparatie-instructies kunnen deze kleine oneffenheden eenvoudig en snel worden verwijderd.


TPE-liefdespop of siliconenpop?

Wanneer u voor het eerst een liefdespop koopt, staat u voor de beslissing welk materiaal u wilt kiezen. Beide varianten hebben voordelen, maar ook enkele nadelen. Wat is belangrijk voor jou? Daarna moet u uw favoriete variant kiezen:

TPE liefdespoppen

Het spelen met een TPE-liefdespop is uiterst realistisch door de zachte en gevoelige huid. Dit plezier wordt versterkt door een hoge elasticiteit en dus een hoge flexibiliteit. Het materiaal is in staat om warmte op te slaan, dit maakt de bediening ook bijzonder aangenaam. TPE is hypoallergeen en medisch volledig onschadelijk. Tot slot scoort de TPE Doll met een gunstige prijs.
Aan de andere kant is het TPE-materiaal gevoeliger voor vlekken dan siliconen, soms kan het leiden tot een zweterig en licht kleverig huidoppervlak - dit kan echter gemakkelijk worden verwijderd met babypoeder. TPE is gevoelig voor warmte, je moet ervoor zorgen dat het niet te warm wordt voor je speelkameraadje. Uw TPE-liefdespop heeft veel zorg nodig en moet na elk spel zorgvuldig worden gereinigd.

Siliconenpoppen

Vagina en anus van siliconen poppen zijn vaak zeer realistisch en gevormd met veel details. Net als TPE kan silicone ook warmte opslaan voor een bepaalde periode, maar het materiaal is minder gevoelig voor warmte. Over het algemeen is de huid gemakkelijk te reinigen en relatief ongevoelig, het materiaal is minder gevoelig voor vlekken en is waterbestendig. Over het algemeen is een siliconenpop minder veeleisend wat betreft het onderhoud dan een TPE-liefdespop.
Aan de andere kant is de prijs hoger en voelt de huid iets steviger aan dan TPE. Een siliconenpop is niet geschikt voor u als u een siliconenallergie heeft.

Onze liefdespoppenfabrikanten

In onze winkel heeft u niet alleen de keuze tussen verschillende materialen, we bieden ook liefdespoppen van verschillende fabrikanten aan. In principe zijn alle poppen in ons assortiment van hoge kwaliteit. De verschillen tussen de fabrikanten liggen in de materiaalkeuze en het ontwerp. Als u door ons aanbod bladert, kunt u er zeker van zijn dat u een speelkameraadje van hoge kwaliteit vindt voor uw liefdesspel, ongeacht de fabrikant - uw smaak beslist. In principe mogen sekspoppen alleen worden aangeschaft bij gerenommeerde fabrikanten. Alleen dan kunt u er zeker van zijn dat uw keuze niet alleen voldoet aan de optische en kwalitatieve eisen, maar ook aan de hoge gezondheidseisen.
Tip: Als u eerst uw toekomstige liefje wilt leren kennen, nodigen wij u uit in onze showroom in Berlijn. Daar kunt u de verschillende Real Doll modellen uit ons assortiment live en van dichtbij meemaken - en ons laten adviseren over de fabrikant, het materiaal en de juiste aankoopbeslissing.

Het liefdespoppenskelet - van binnen net zo hoogwaardig als van buiten

Binnenin onze premium liefdespoppen zit een beweegbaar metalen skelet met gewrichten. Door de uitgekiende constructie die een echt skelet simuleert, heeft je speelkameraadje een groot bewegingsbereik en kan het een grote verscheidenheid aan posities en houdingen aannemen. U kunt zien welke posities mogelijk zijn in de instructies voor uw liefdespop. Je moet haar flexibiliteit niet overbelasten, want ondanks de hoge elasticiteit van de huid kan overstrekking over een langere periode vervormingen veroorzaken.
Tip: Na het spelen moet u uw premium liefdespop weer in zijn oorspronkelijke positie plaatsen, idealiter met de handen naar beneden.

Hoe zorg je voor je liefdespop

Na elk spel met uw liefdespop moet deze zorgvuldig worden gereinigd en verzorgd om het materiaal te bewaren en klaar te zijn voor het volgende rendez-vous met u. Een perfecte manier, die ook een plezier kan zijn, is als u uw Premium Doll een bad geeft. Bij een vol bad wordt al het vuil aan het oppervlak voorzichtig en zorgvuldig opgelost. Voor de grondige reiniging gebruikt u een zachte spons of doek zonder ruwe structuur en veegt u de huid voorzichtig en voorzichtig schoon. Vermijd ruw schrobben en schuren, omdat dit de onberispelijkheid van het oppervlak kan beschadigen. Het water in de badkuip moet aangenaam warm zijn, voor het reinigen gebruikt u een milde zeepoplossing, ideaal zijn de reinigingsproducten uit ons assortiment accessoires. Spoel de resterende reinigingsmiddelen na het reinigen grondig af met warm water. Gebruik geen afwasmiddel omdat dit het oppervlak kan beschadigen. Ook zijn er taboes op


●    Desinfectiemiddelen op basis van alcohol, deze kunnen het materiaal op lange termijn beschadigen;
●    Reinigings- en verzorgingsproducten met organische ingrediënten, omdat dit kan leiden tot kiemvorming.


Zodra uw liefdespop klaar is met baden, moet u haar laten drogen aan de lucht en vervolgens de vochtige plekken opnieuw laten drogen door voorzichtig te deppen met een pluisvrije doek. Leg de pop hiervoor op een met een doek bedekte tafel. Ook de binnenkant moet goed drogen, papieren keukendoeken zijn hiervoor ideaal.

Babypoeder voor een dromerig huidgevoel

Na het bad ziet de huid van de liefdespop er ruw en plakkerig uit. U kunt dit met eenvoudig babypoeder uit de drogisterij halen. Wrijf het poeder zachtjes in de huid, het sluit het oppervlak af en maakt de huid bijzonder aantrekkelijk op uw volgende date.

Reinigings- en onderhoudstips voor de binnenkant

Vooral de binnenkant van uw Premium Love Doll moet na het vrijen grondig worden gereinigd. U kunt de vagina, de mond en de anus gemakkelijk en grondig reinigen met een intieme douche. Spoel hiervoor de openingen af met heet water en een beetje ontsmettingsmiddel en spoel ze vervolgens grondig af met schoon heet water. Om er zeker van te zijn dat de binnenkant goed droogt en er zich geen ziektekiemen vormen, dient u keukendoeken in te leggen. Deze nemen betrouwbaar vocht op en kunnen dan weer worden verwijderd.
Tip: Voor een grondige reiniging van de mond kunt u het beste de tong verwijderen. Je kunt dit gemakkelijk doen als je je mond van tevoren vochtig maakt.

Wat je kunt doen als je liefdespop gewond raakt..

Komt het toch een keer tot verwondingen van de huid van uw Premium Doll, dan moet u scheuren of snijwonden behandelen met een geschikte lijm en afdichting. Voordat u de aangetaste zone grondig reinigt met een make-up remover om de hechting van de lijm te verzekeren. Breng dan lijm aan op de verwonding. Zorg ervoor dat de huid niet onder spanning staat. Na ongeveer een half uur is de lijm uitgehard en kun je gewoon verder spelen met je liefdespop.

Je moet op het volgende letten als je met je liefdespop speelt

Zo gewillig als de premium pop van uw keuze met u meegaat, zijn er een paar punten die u in gedachten moet houden bij het spelen met de liefdespop om deze niet te beschadigen of te veel te belasten:


●    De huid is zo elastisch, maar ook zo gevoelig als de echte huid: punten en scherpe voorwerpen kunnen leiden tot verwondingen, te veel druk of kneden kan leiden tot vervormingen.
●    Als je speelt, zorg er dan voor dat je je liefdespop niet te veel gebruikt en laat haar niet te lang in rekbare posities blijven.
●    Knielposities zijn behoorlijk stressvol voor je liefdespop. Zorg ervoor dat je haar niet te lang door ze heen laat gaan om haar gewrichten te beschermen.
●    Pak de polsen vast in plaats van de gevoelige vingers.
●    De realistische huidindruk ontstaat door een open oppervlak - en dit kan verkleuren. Zorg ervoor dat uw kleding of speelgoed niet wrijft, want deze sporen kunnen moeilijk of onmogelijk te verwijderen zijn van de huid van uw geliefde.
●    Kijk uit voor de zon! De langdurige invloed van UV-straling leidt ook tot zonnebrand op de liefdespop. Dit kan ervoor zorgen dat het materiaal broos wordt en barst of dat de pop uit de olie zweet.
●    Smeermiddelengel moet royaal worden gebruikt, enerzijds voor een prettige ervaring voor u, maar ook om te voorkomen dat de openingen worden beschadigd. Gebruik watergedragen smeermiddel, dat ook in onze winkel verkrijgbaar is. Sommige oliehoudende smeermiddelen tasten het materiaal aan.
●    Als uw geliefde staande voeten heeft, moet u ze beschermen tegen het nat worden.


Tip Om uw liefdespop en uw rug te beschermen, moet u hem zo min mogelijk dragen. Een ideaal transportmiddel is een bureaustoel met wielen. Zo kunt u hem comfortabel verplaatsen.

Baden met de liefdespop

In principe kunt u ook een ontspannend bad nemen met uw liefdespop. Het huidoppervlak van de poppen is waterdicht, dit geldt ook voor de verschillende lichaamsopeningen. In smalle baden en kleine badkuipen moet u er echter voor zorgen dat uw geliefde niet te veel hoeft te buigen en dat er geen lichaamsdelen raken bij het in- en uitstappen. Zelfs als uw liefdespop een huidblessure heeft, moet u zich onthouden van baden (en ook van het nemen van een volledig bad voor het schoonmaken). Als er water binnenkomt, zal het skelet gaan roesten en zal de beweeglijkheid van je schoonheid worden aangetast. Schimmel kan ook een probleem worden.
Tip: Als u met uw Premium Doll in bad gaat, kunt u badadditieven het beste helemaal vermijden, want sommige producten zijn slecht voor haar huid.

De beste tips over styling en schoonheid van uw liefdespop

Elke Premium Love Doll wordt geleverd met een pruik en een verrassingsoutfit. Voor altijd nieuwe en opwindende data kunt u het kapsel en de outfit aanpassen aan uw stemming. U kunt pruiken en Sexdoll outfits vinden in onze winkel. En natuurlijk kunt u uw vriendin ook steeds weer in stijl opmaken.
Om je liefje aan te kleden, kun je haar het beste aan de houder achterop haar hoofd hangen. Vooral als je kleren hebt met veel knopen, zal dit het aankleden veel makkelijker maken. Let er bij de keuze van je outfit ook op dat je geen vervend textiel gebruikt. In de accessoireshop van de Dolls Club vindt u TPE-monsters waarop u de kleurechtheid kunt testen. Je moet deze ook gebruiken als je je liefdespop wilt opmaken. Over het algemeen kunnen TPE-poppen worden verfraaid met conventionele make-up, de make-up wordt dan verwijderd met een zacht schoonmaakmiddel. Bij siliconenpoppen moet je wat voorzichtiger zijn, want sommige make-up producten kunnen niet worden verwijderd of kunnen de huid beschadigen.
Heeft u nog vragen, tips of suggesties voor de liefdevolle en correcte omgang met onze premium liefdespoppen? Dan horen we graag van u!

Kleine liefdespop geschiedenis Oorspronkelijk komt de liefdespop uit Japan, de eerste modellen waren nog steeds opblaasbaar en zijn bekend geworden onder de term zeemansbruid. Echter, sekspoppen... meer leren »
Venster sluiten
Uw liefdespoppengids

Kleine liefdespop geschiedenis

Oorspronkelijk komt de liefdespop uit Japan, de eerste modellen waren nog steeds opblaasbaar en zijn bekend geworden onder de term zeemansbruid. Echter, sekspoppen werden voor het eerst genoemd in 1908 door de Duitse arts en seksonderzoeker Iwan Bloch. Wat toen nog onder de term ontucht viel, werd in de jaren zeventig van de vorige eeuw in Japan sociaal aanvaardbaar. De eerste liefdespoppen werden verspreid door Orient Industry en waren gemaakt van een mengsel van urethaan en PVC. In 1982 werd de eerste latex pop met de naam "Omokage" geïntroduceerd, die werd gevolgd door tal van andere modellen. In 2005 werd de eerste siliconenpop met de naam "Candy Girl Jewel F" gelanceerd. Vandaag de dag zijn TPE liefdespoppen erg trendy. De reden hiervoor is de lage prijs en nog meer het fantastische huidgevoel, dat uiterst realistisch is en elke ontmoeting met uw liefdespop tot een hoogtepunt maakt.

Het materiaal - je hebt de keuze!

De liefdespoppen van de Dolls Club hebben een huid die bedrieglijk lijkt op het origineel. U hebt de keuze tussen twee verschillende materiaalvarianten, die zich vooral hebben bewezen:


●    De knuffelhuid van onze Premium TPE Dolls is gemaakt van een mengsel van thermoplastische elastomeren, dat bestaat uit rubber en kunststof, gemengd met epoxyhars.
●    Onze Premium Silicone Dolls hebben een zachte en soepele huid van siliconen. Dit is gemaakt van een mengsel van siliconenpolymeer, koolstof, waterstof en zuurstof.


De gebruikte hoogwaardige materialen voldoen aan alle eisen van de huidige gezondheids- en milieunormen en zijn over het algemeen vrij veilig in het gebruik. Beide materiaalsoorten zijn uiterst elastisch en resistent met een hoge maatvastheid.
Tip: Door het productieproces kunnen er kleine luchtinsluitingen aan het oppervlak zijn, maar deze vormen geen defect. Met onze gratis reparatie-instructies kunnen deze kleine oneffenheden eenvoudig en snel worden verwijderd.


TPE-liefdespop of siliconenpop?

Wanneer u voor het eerst een liefdespop koopt, staat u voor de beslissing welk materiaal u wilt kiezen. Beide varianten hebben voordelen, maar ook enkele nadelen. Wat is belangrijk voor jou? Daarna moet u uw favoriete variant kiezen:

TPE liefdespoppen

Het spelen met een TPE-liefdespop is uiterst realistisch door de zachte en gevoelige huid. Dit plezier wordt versterkt door een hoge elasticiteit en dus een hoge flexibiliteit. Het materiaal is in staat om warmte op te slaan, dit maakt de bediening ook bijzonder aangenaam. TPE is hypoallergeen en medisch volledig onschadelijk. Tot slot scoort de TPE Doll met een gunstige prijs.
Aan de andere kant is het TPE-materiaal gevoeliger voor vlekken dan siliconen, soms kan het leiden tot een zweterig en licht kleverig huidoppervlak - dit kan echter gemakkelijk worden verwijderd met babypoeder. TPE is gevoelig voor warmte, je moet ervoor zorgen dat het niet te warm wordt voor je speelkameraadje. Uw TPE-liefdespop heeft veel zorg nodig en moet na elk spel zorgvuldig worden gereinigd.

Siliconenpoppen

Vagina en anus van siliconen poppen zijn vaak zeer realistisch en gevormd met veel details. Net als TPE kan silicone ook warmte opslaan voor een bepaalde periode, maar het materiaal is minder gevoelig voor warmte. Over het algemeen is de huid gemakkelijk te reinigen en relatief ongevoelig, het materiaal is minder gevoelig voor vlekken en is waterbestendig. Over het algemeen is een siliconenpop minder veeleisend wat betreft het onderhoud dan een TPE-liefdespop.
Aan de andere kant is de prijs hoger en voelt de huid iets steviger aan dan TPE. Een siliconenpop is niet geschikt voor u als u een siliconenallergie heeft.

Onze liefdespoppenfabrikanten

In onze winkel heeft u niet alleen de keuze tussen verschillende materialen, we bieden ook liefdespoppen van verschillende fabrikanten aan. In principe zijn alle poppen in ons assortiment van hoge kwaliteit. De verschillen tussen de fabrikanten liggen in de materiaalkeuze en het ontwerp. Als u door ons aanbod bladert, kunt u er zeker van zijn dat u een speelkameraadje van hoge kwaliteit vindt voor uw liefdesspel, ongeacht de fabrikant - uw smaak beslist. In principe mogen sekspoppen alleen worden aangeschaft bij gerenommeerde fabrikanten. Alleen dan kunt u er zeker van zijn dat uw keuze niet alleen voldoet aan de optische en kwalitatieve eisen, maar ook aan de hoge gezondheidseisen.
Tip: Als u eerst uw toekomstige liefje wilt leren kennen, nodigen wij u uit in onze showroom in Berlijn. Daar kunt u de verschillende Real Doll modellen uit ons assortiment live en van dichtbij meemaken - en ons laten adviseren over de fabrikant, het materiaal en de juiste aankoopbeslissing.

Het liefdespoppenskelet - van binnen net zo hoogwaardig als van buiten

Binnenin onze premium liefdespoppen zit een beweegbaar metalen skelet met gewrichten. Door de uitgekiende constructie die een echt skelet simuleert, heeft je speelkameraadje een groot bewegingsbereik en kan het een grote verscheidenheid aan posities en houdingen aannemen. U kunt zien welke posities mogelijk zijn in de instructies voor uw liefdespop. Je moet haar flexibiliteit niet overbelasten, want ondanks de hoge elasticiteit van de huid kan overstrekking over een langere periode vervormingen veroorzaken.
Tip: Na het spelen moet u uw premium liefdespop weer in zijn oorspronkelijke positie plaatsen, idealiter met de handen naar beneden.

Hoe zorg je voor je liefdespop

Na elk spel met uw liefdespop moet deze zorgvuldig worden gereinigd en verzorgd om het materiaal te bewaren en klaar te zijn voor het volgende rendez-vous met u. Een perfecte manier, die ook een plezier kan zijn, is als u uw Premium Doll een bad geeft. Bij een vol bad wordt al het vuil aan het oppervlak voorzichtig en zorgvuldig opgelost. Voor de grondige reiniging gebruikt u een zachte spons of doek zonder ruwe structuur en veegt u de huid voorzichtig en voorzichtig schoon. Vermijd ruw schrobben en schuren, omdat dit de onberispelijkheid van het oppervlak kan beschadigen. Het water in de badkuip moet aangenaam warm zijn, voor het reinigen gebruikt u een milde zeepoplossing, ideaal zijn de reinigingsproducten uit ons assortiment accessoires. Spoel de resterende reinigingsmiddelen na het reinigen grondig af met warm water. Gebruik geen afwasmiddel omdat dit het oppervlak kan beschadigen. Ook zijn er taboes op


●    Desinfectiemiddelen op basis van alcohol, deze kunnen het materiaal op lange termijn beschadigen;
●    Reinigings- en verzorgingsproducten met organische ingrediënten, omdat dit kan leiden tot kiemvorming.


Zodra uw liefdespop klaar is met baden, moet u haar laten drogen aan de lucht en vervolgens de vochtige plekken opnieuw laten drogen door voorzichtig te deppen met een pluisvrije doek. Leg de pop hiervoor op een met een doek bedekte tafel. Ook de binnenkant moet goed drogen, papieren keukendoeken zijn hiervoor ideaal.

Babypoeder voor een dromerig huidgevoel

Na het bad ziet de huid van de liefdespop er ruw en plakkerig uit. U kunt dit met eenvoudig babypoeder uit de drogisterij halen. Wrijf het poeder zachtjes in de huid, het sluit het oppervlak af en maakt de huid bijzonder aantrekkelijk op uw volgende date.

Reinigings- en onderhoudstips voor de binnenkant

Vooral de binnenkant van uw Premium Love Doll moet na het vrijen grondig worden gereinigd. U kunt de vagina, de mond en de anus gemakkelijk en grondig reinigen met een intieme douche. Spoel hiervoor de openingen af met heet water en een beetje ontsmettingsmiddel en spoel ze vervolgens grondig af met schoon heet water. Om er zeker van te zijn dat de binnenkant goed droogt en er zich geen ziektekiemen vormen, dient u keukendoeken in te leggen. Deze nemen betrouwbaar vocht op en kunnen dan weer worden verwijderd.
Tip: Voor een grondige reiniging van de mond kunt u het beste de tong verwijderen. Je kunt dit gemakkelijk doen als je je mond van tevoren vochtig maakt.

Wat je kunt doen als je liefdespop gewond raakt..

Komt het toch een keer tot verwondingen van de huid van uw Premium Doll, dan moet u scheuren of snijwonden behandelen met een geschikte lijm en afdichting. Voordat u de aangetaste zone grondig reinigt met een make-up remover om de hechting van de lijm te verzekeren. Breng dan lijm aan op de verwonding. Zorg ervoor dat de huid niet onder spanning staat. Na ongeveer een half uur is de lijm uitgehard en kun je gewoon verder spelen met je liefdespop.

Je moet op het volgende letten als je met je liefdespop speelt

Zo gewillig als de premium pop van uw keuze met u meegaat, zijn er een paar punten die u in gedachten moet houden bij het spelen met de liefdespop om deze niet te beschadigen of te veel te belasten:


●    De huid is zo elastisch, maar ook zo gevoelig als de echte huid: punten en scherpe voorwerpen kunnen leiden tot verwondingen, te veel druk of kneden kan leiden tot vervormingen.
●    Als je speelt, zorg er dan voor dat je je liefdespop niet te veel gebruikt en laat haar niet te lang in rekbare posities blijven.
●    Knielposities zijn behoorlijk stressvol voor je liefdespop. Zorg ervoor dat je haar niet te lang door ze heen laat gaan om haar gewrichten te beschermen.
●    Pak de polsen vast in plaats van de gevoelige vingers.
●    De realistische huidindruk ontstaat door een open oppervlak - en dit kan verkleuren. Zorg ervoor dat uw kleding of speelgoed niet wrijft, want deze sporen kunnen moeilijk of onmogelijk te verwijderen zijn van de huid van uw geliefde.
●    Kijk uit voor de zon! De langdurige invloed van UV-straling leidt ook tot zonnebrand op de liefdespop. Dit kan ervoor zorgen dat het materiaal broos wordt en barst of dat de pop uit de olie zweet.
●    Smeermiddelengel moet royaal worden gebruikt, enerzijds voor een prettige ervaring voor u, maar ook om te voorkomen dat de openingen worden beschadigd. Gebruik watergedragen smeermiddel, dat ook in onze winkel verkrijgbaar is. Sommige oliehoudende smeermiddelen tasten het materiaal aan.
●    Als uw geliefde staande voeten heeft, moet u ze beschermen tegen het nat worden.


Tip Om uw liefdespop en uw rug te beschermen, moet u hem zo min mogelijk dragen. Een ideaal transportmiddel is een bureaustoel met wielen. Zo kunt u hem comfortabel verplaatsen.

Baden met de liefdespop

In principe kunt u ook een ontspannend bad nemen met uw liefdespop. Het huidoppervlak van de poppen is waterdicht, dit geldt ook voor de verschillende lichaamsopeningen. In smalle baden en kleine badkuipen moet u er echter voor zorgen dat uw geliefde niet te veel hoeft te buigen en dat er geen lichaamsdelen raken bij het in- en uitstappen. Zelfs als uw liefdespop een huidblessure heeft, moet u zich onthouden van baden (en ook van het nemen van een volledig bad voor het schoonmaken). Als er water binnenkomt, zal het skelet gaan roesten en zal de beweeglijkheid van je schoonheid worden aangetast. Schimmel kan ook een probleem worden.
Tip: Als u met uw Premium Doll in bad gaat, kunt u badadditieven het beste helemaal vermijden, want sommige producten zijn slecht voor haar huid.

De beste tips over styling en schoonheid van uw liefdespop

Elke Premium Love Doll wordt geleverd met een pruik en een verrassingsoutfit. Voor altijd nieuwe en opwindende data kunt u het kapsel en de outfit aanpassen aan uw stemming. U kunt pruiken en Sexdoll outfits vinden in onze winkel. En natuurlijk kunt u uw vriendin ook steeds weer in stijl opmaken.
Om je liefje aan te kleden, kun je haar het beste aan de houder achterop haar hoofd hangen. Vooral als je kleren hebt met veel knopen, zal dit het aankleden veel makkelijker maken. Let er bij de keuze van je outfit ook op dat je geen vervend textiel gebruikt. In de accessoireshop van de Dolls Club vindt u TPE-monsters waarop u de kleurechtheid kunt testen. Je moet deze ook gebruiken als je je liefdespop wilt opmaken. Over het algemeen kunnen TPE-poppen worden verfraaid met conventionele make-up, de make-up wordt dan verwijderd met een zacht schoonmaakmiddel. Bij siliconenpoppen moet je wat voorzichtiger zijn, want sommige make-up producten kunnen niet worden verwijderd of kunnen de huid beschadigen.
Heeft u nog vragen, tips of suggesties voor de liefdevolle en correcte omgang met onze premium liefdespoppen? Dan horen we graag van u!

Filter sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Laatst bekeken
Naar boven