Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat | Contact
+++ ALLEEN VOOR EEN KORTTIJD: Upgradeset voor 1128€ gratis +++

Een meer plezierig liefdesleven

Als je al een paar jaar een relatie hebt, is de verveling van het dagelijkse leven zeker overgeslagen naar het bed. Maar er zijn zoveel dingen die je waarschijnlijk nog niet met je partner hebt geprobeerd. Seks met een Lovedoll is zeker een van de opwindendste ervaringen ooit, en je moet zeker eens een liefdespop proberen.

Houden van een echte pop is ideaal voor u en uw partner als u droomt van een triootje, maar er wat tegenop ziet om zo dicht bij een volslagen vreemde te komen. Een liefdespop daarentegen is erg knuffelbaar en iets totaal nieuws in bed. De Lovedoll is zo levensecht dat heel wat van onze klanten geloven dat ze seks hebben met een echte persoon. Dus als je partner openstaat voor iets buitengewoon tintelends, waarom stel je dan geen seks voor met jou en een liefdespop? En mocht ze verliefd worden op de Real Doll, dan hoef je niet bang te zijn, want de Lovedoll is geen echte concurrentie voor jou.

Of moet je een lange-afstands relatie doorstaan? Het verlangen is sommige dagen overweldigend, maar echt vreemdgaan is geen optie voor je? Een Lovedoll is het juiste alternatief in dit geval. Vooral als u een liefdespop kiest die qua uiterlijk en postuur zo dicht mogelijk bij dat van uw verre vriendin staat. De Realdoll zal de tijd tot de reünie verlengen. En wie weet, misschien vindt je vriendin de Lovedoll ook wel leuk en kan ze zich binnenkort geen leven meer zonder voorstellen.

Je liefdesleven zal naar een heel nieuw niveau getild worden met een Realdoll. Wederzijdse genegenheid kan zich ook verdiepen als er een Lovedoll bij betrokken is. De liefdespop is geen dood voorwerp! Dit is niet zo absurd als je zou denken. Omdat een RealDoll heel levendig kan lijken. Je zult het zien in de ogen van je liefdespop. Als je de Lovedoll voor de eerste keer uitpakt, lijken haar ogen dood. Maar na verloop van tijd kunnen ze de persoonlijkheid van de liefdespop weerspiegelen. Ook de stemming, of die nu geil, vrolijk of eerder bedachtzaam is, kun je aflezen in de ogen van je Realdoll.

Je kunt de Realdoll je zorgen vertellen en ze zal heel aandachtig naar je luisteren. De Lovedoll biedt je deze mogelijkheid ook als je vriendin er niet is. Sommige dingen bespreek je niet graag over de telefoon. De liefdespop zal je geliefde vervangen zodat je niet eenzaam hoeft te zijn. De Realdoll kan een echt alternatief blijken te zijn. Zo zie je maar, er zijn ontelbare mogelijkheden die je hebt met een liefdespop. De Lovedoll maakt je nachten zoet en natuurlijk ook menig uurtje overdag. Dit nog meer, als je zorgt voor chique outfit, waarmee je je Realdoll kunt kleden. Zo kan je Lovedoll meer en meer op je vriendin gaan lijken, ook wat de kledingstijl betreft. U mag deze ongewone verrijking voor uw hoofd-bioscoop gewoon niet missen, want het zal u gelukkiger maken dan u zich kunt voorstellen!

De velden met een * zijn verplicht.

Naar boven