Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat | Contact
+++ ALLEEN VOOR EEN KORTTIJD: Upgradeset voor 1128€ gratis +++

FAKE DOLLS AUF DEM VORMARSCH NACH DEUTSCHLAND UND EUROPA

WAT ZIJN NEP LIEFDES POPPEN EIGENLIJK?

"Neppoppen" zijn nep-liefdepoppen van niet-originele fabrikanten (zoals WM Dolls). Zowel aan de kwalitatieve normen als aan de uiterlijke gelijkenis wordt bij deze Real Dolls slechts in onvoldoende of onvoldoende mate voldaan. Het in deze liefdespoppen gebruikte TPE is van inferieure kwaliteit en volstrekt ongeschikt voor langdurig gebruik, zodat snel schade zal ontstaan. Ook wordt vaak een ongetest materiaal in omloop gebracht, wat kan leiden tot ernstig toenemende huidirritatie tot beschadiging. De binnenkant van de vaak slecht gebouwde metalen schalen van deze Real Dolls is meestal onvoldoende beschermd en kan door een lichte kracht met scherpe randen door de love doll naar buiten treden, wat een groot risico op verwondingen met zich meebrengt.

CONCLUSIE: Alarmerende kwaliteit, slechts nauwelijks herkenbare gelijkenis van hoofd en lichaam van de liefdespop (lichaamsafmetingen & gewicht wijken extreem af!) en snelle slijtage, maken deze Real Dolls tot een echte slechte investering.

 

HOE HERKEN JE ALS LEEK EEN NEP SEKSPOP?

Zeker, voor u als klant is de prijs vaak de doorslaggevende reden om de juiste Real Doll aanbieder voor u te kiezen. Maar pas op, goedkope sekspoppen aanbiedingen zijn helaas vaak niet altijd de juiste keuze, want achter veel verleidelijke aanbiedingen van liefdespoppen en echte poppen, gaan aanbieders schuil die niets aanbieden van wat op de foto's te zien is. Wij hebben al vele jaren een directe zakenrelatie met WM Dolls en bieden aan tegen de gunstigste voorwaarden in Duitsland en Europa - dus als u een aanbieding op internet ziet, die ver onder de prijs van de onze ligt, moet u zich beslist op de hoogte stellen en u informeren over de volgende aanvullende punten, om uzelf te beschermen:

- WAAR KOMT DE VERKOPER VANDAAN?! (Vooral op Amazon bieden veel Chinese concurrenten Fake Real Dolls aan, waarbij na de aankoop invoerbelasting en douanerechten worden geheven - bovendien wordt na de aankoop vaak afgezien van verdere service).

- LET OP DE PRIJZEN! ("Als" originele WM-Doll lichamen worden aangeboden, zijn de prijzen voor deze maten vaak veel hoger dan de maten met nep-WM-proporties -> zie onze 3D Galerie!)

- let op de maattabel! (Vaak worden dezelfde maten aangeboden als in onze winkel, maar het lijfje is totaal anders en niet van WM Dolls).

- VRAAG ORIGINELE FOTO'S VAN DE ELKE WM LOVE DOLL OF HEAD (Veel dealers vertrouwen alleen op de reclame foto's van WM Dolls - plagiaat wordt vermeden om in het echt te tonen).

- INFORMEREN U GRAAG BIJ ONS! (Wij laten u graag weten wie de officiële handelspartner is van de WM Doll fabrikant, zodat u ook echt een originele Real Doll ontvangt).

De velden met een * zijn verplicht.

  • Deswegen ja auch DollsClub ;)

    Ihr wurdet mir von WM Dolls empfohlen - sicherer geht's also nicht :)

  • Danke für die Erläuterung - ihr wurdet ebenfalls #1 empfohlen!

    Danke an Euch & WM!

Naar boven