Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat | Contact
+++ ALLEEN VOOR EEN KORTTIJD: Upgradeset voor 1128€ gratis +++

VERZORGING VAN UW LOVE DOLL - REINIGINGSINSTRUCTIES

Opdat u zo lang mogelijk van uw nieuwe liefdespopje kunt genieten, hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet. Je weet vast al dat je haar elke dag anders kunt stylen en kleden. De sekspop heeft een klein haakje aan de nek. Je kunt haar er aan hangen om het aan- en uitkleden wat makkelijker te maken. U zult dit vooral merken als u kleren gebruikt om uw sekspop dicht te knopen.

Als de siliconen van de love doll in het begin wat plakkerig aanvoelen, kun je jezelf helpen met babypoeder, dat je royaal over de Realdoll strooit en lichtjes inwrijft. Tijdens het vrijen zelf moet je oppassen dat je geen bewegingen of standjes forceert. Anders zou je je liefdespop kunnen beschadigen. Denk er ook aan om het bij de polsen vast te houden en niet bij de vingers. Laat de sekspop ook niet te lang in één positie op haar knieën zitten om beschadiging van haar gewrichten te voorkomen. Als je doggie style verkiest, zorg er dan voor dat het bovenlichaam van je Realdoll in een hogere positie is dan de rest van haar lichaam.

Wees ook niet zuinig met glijmiddel, om de openingen van de mond, anus en vagina niet te beschadigen. De gel mag echter niet op basis van olie worden gemaakt, gebruik liever een gel op waterbasis om de siliconen van je liefdespop niet aan te tasten. Bovendien moet je vermijden dat je te veel wrijft zonder dat de Realdoll vochtig is. Bijvoorbeeld, dit zou de make-up snel doen verdwijnen.

Maar je mag ook nooit de noodzakelijke hygiëne van je sekspop vergeten. Aan de ene kant kunt u natuurlijk haar pruik afzetten om haar comfortabel schoon te maken. Gebruik een zachte shampoo die de structuur van het haar niet aantast. Misschien heb je al een of andere schuimparty gevierd in de badkuip met je sekspop. Dan weet je dat ze absoluut waterdicht is. Om de openingen na gebruik schoon te maken, hoeft de Realdoll niet per se in het bad.

Omdat je de Realdoll gewoon op een groter doek zet. Vul een intieme douche met heet water en voeg een paar druppels van de sterilisatieoplossing toe. Na krachtig schudden van de douche, breng je hem in de vagina en vervolgens in de anus en knijp je een paar keer. Herhaal nu de procedure met warm water zonder de oplossing.

Om de mondopening van de liefdespop schoon te maken, verwijdert u best eerst de tong. U zult de minste problemen hebben als u de mond van tevoren een beetje bevochtigt. Maak nu zowel de mond als de tong schoon en breng ze weer in. Alle openingen van de Realdoll zijn dan even schoon als op de eerste dag, en je hoeft je geen zorgen te maken.

Om uw liefdespop door het huis te vervoeren, zet u haar gewoon op een gewone bureaustoel. De wielen maken het gemakkelijk om hem heen en weer te bewegen zonder hem op te hoeven tillen. Nu rest ons alleen nog je een geweldige tijd te wensen met je Realdoll. En als u onze tips opvolgt, zult u nog vele jaren heel gelukkig zijn.

De velden met een * zijn verplicht.

  • super Handlinganleitung

    Ein wirklich super Arktikel zum Thema Handling! Alles sehr detailliert beschrieben. Was vielleicht noch fehlt ist der Hinweis, das bei Puppen mit Standfunktion die Füße vor Nässe geschützt werden sollten :-)

  • gute Anleitung

    Lange im Netzt nach einer guten Pflegeanleitung gesucht und endlich fündig geworden !
    Super

Naar boven