Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat
  • Betaling in termijnen & aankoop op rekening
  • 100% discrete verzending
  • Gratis levering*
  • 30 dagen retourgarantie**

Love Dolls von DOLLSCLUB bescheren dir hemmungslose Lust!

Wenn Du Dir treue Gefährtinnen für genussvolle, sexuelle Abenteuer wünschst, sind Love Dolls Dein Garant für die sinnliche Ekstase. Vergiss aufblasbare Modelle, die Dir weder Charakter noch Ästhetik bieten! Deine Love Doll von DOLLSCLUB gibt die weibliche Schönheit in einer beeindruckenden Authentizität wieder. In unserem umfangreichen Sortiment unterschiedlicher Modelle renommierter Hersteller findest auch Du ein Girl, das Deine wildesten Fantasien verwirklicht. Gib Dich Deiner Lust hemmungslos hin und geh mit Deiner Sex Love Doll aus unserem Shop auf eine prickelnde Entdeckungsreise!

Filter

LIEFDESPOPPEN VAN DOLLSCLUB ZULLEN JE ONGEBREIDELDE LUST GEVEN!

Als u trouwe metgezellen wilt voor plezierige seksuele avonturen, dan zijn Love Dolls uw garantie voor sensuele extase. Vergeet de opblaasbare modellen die u noch karakter noch esthetiek bieden! Uw Love Doll van DOLLSCLUB reproduceert vrouwelijke schoonheid in een indrukwekkende authenticiteit. In ons uitgebreide assortiment van verschillende modellen van gerenommeerde fabrikanten vindt u ook een meisje dat uw stoutste fantasieën realiseert. Geef zonder terughouden toe aan je lust en ga op een tintelende ontdekkingsreis met je Sex Love Doll uit onze shop!


REAL LOVE DOLLS: ABSOLUTE PERFECTIE OM NAAR TE KIJKEN EN AAN TE RAKEN

Real Love Dolls komen dicht in de buurt van een levende vrouw in termen van gevoel en uiterlijk. Met een realistisch uiterlijk, zullen onze dames u gegarandeerd op gang brengen. Een Love Doll windt je niet alleen op met visuele details. Ze brengt ook een authentiek dood gewicht. Ontdek de subtiliteiten van haar strelende lichaam en maak je klaar voor een onvergelijkbare intense ervaring!

Binnenin je Real Love Doll zit een flexibel metalen skelet. Dus het is niet alleen heet in de missionaris positie. Uw meisje kan door u genomen worden indien gewenst net zo graag in de staande of in de doggy stijl. De Lovedoll houdt de positie zelfstandig en zonder uw hulp - zelfs als u haar harder neemt.


LIEFDESPOPPEN ZIJN BETER DAN DE OPBLAASBARE VERSIE

Tegelijkertijd kunt u uw meisje aankleden volgens uw individuele voorkeuren. Hou je van de goede look met onschuldige vlechtjes en plooirokje of heb je het liever streng met lak en leer? Real Love Dolls kunnen worden gekapt, opgemaakt en gestyled volgens uw ideeën. Dus je zult je nooit vervelen tijdens de seks met haar!


DE ECHTE LOVE DOLL MAAKT SEKS EEN ERVARING

De hoogwaardige materialen TPE en siliconen geven je een levensechte sensatie tijdens de seks met je Love Doll. Ze heeft een vagina, een anus en een mond. Dit geeft je drie plezierige kanalen die je kunt penetreren. De coherente symbiose van materiaal en structuur garandeert u een gevoelsmatige wrijving bij het binnendringen van onze Love Dolls.


TPE LIEFDESPOP VERSUS SILICONEN LIEFDESPOP

Als het gaat om het materiaal van levensechte modellen, kunt u in onze winkel kiezen uit twee verschillende varianten - TPE Love Dolls en Silicone Love Dolls. Welke keuze u ook maakt - u krijgt een product van hoge kwaliteit waar u lang plezier van zult hebben!


TPE LOVE DOLL

De zachte huid van deze Love Dolls is gemaakt van thermische elastomeren. Als hij wordt aangeraakt, warmt hij op en slaat deze warmte op - voor een heet avontuur. Bovendien is de TPE Love Doll na elke act gemakkelijk schoon te maken, en dankzij het stevige metalen skelet kun je er veel plezier mee hebben.


SILICONEN LIEFDESPOP

Zij zijn de koninginnen onder de Love Dolls. Het metalen skelet van Silicone Love Dolls maakt een hele reeks bewegingen mogelijk. Het materiaal silicone biedt u ook een onvergelijkbare intensiteit van gevoel. Je moet haar knuffelige, levensechte lichaam echter voorzichtig bewegen - dat betekent niet dat het niet heet kan worden tussen jullie twee. Een siliconen liefdespop is een uniek stuk, speciaal voor jou gemaakt met een geilheidsgarantie!


ONZE TIP: DE MINI LOVE DOLL IS HANDIG & DISCREET

Onze meisjes in het kleine formaat meten, afhankelijk van het model, tussen 65 en 125 cm. Een Mini Love Doll uit onze shop biedt je alles wat je nodig hebt voor je bedwelmende hoogtepunt in een compacte vorm: hoogwaardig geprononceerde genotskanalen, delicate details en bombastische rondingen! Het voordeel van de mini versie: Love Dolls in deze maat zijn makkelijker schoon te maken en te vervoeren. Ze zijn dus uw ideale reisgezel, die niet opvalt - tenzij u dat wenst.


LIEFDE + POP + SEKS = DE ULTIEME VERGELIJKING VOOR BIJZONDER GENOT

Een Love Doll is niet zomaar een masturbator die je na de seks in de kast kunt verstoppen. In onze winkel vindt u kunstwerken die u een beslissende meerwaarde bieden. Je kunt jezelf en je voorkeuren met je metgezel verkennen en met haar op een sensuele reis gaan. Dit zijn maar een paar van de mogelijkheden die onze Love Dolls u garanderen.


JIJ EN JE VERLANGEN IN HET MIDDELPUNT

Je hoeft niet te "presteren" met je Love Doll. Langzaam, snel of hard - uw meisje geeft zich aan u en behandelt uw voorkeuren absoluut discreet.

 

FANTASIE WORDT WERKELIJKHEID

Met een Love Doll beleef je je stoutste fantasieën. Test wilde standjes met haar en krijg een ongelofelijk hoogtepunt met haar.


WANNEER JE WILT, WAT JE WILT

Je Love Doll is altijd klaar voor je plezier. Met haar kunt u zich zowel overdag als 's nachts in tintelende avonturen storten.