Mo.- Fr. 08:00 - 18:00 | Live Chat
  • Betaling in termijnen & aankoop op rekening
  • 100% discrete verzending
  • Gratis levering*
  • 30 dagen retourgarantie**

Hoofden

Unsere beliebtesten Sexpuppen-Köpfe kannst Du hier direkt auswählen. Auch als Ersatzteil zum Austausch geeignet.

Filter

KOOP GOEDKOOP EXTRA HOOFDEN VOOR JE SEKSPOP

Je bent alleen, maar je wilt de seks niet opgeven? Maar masturbatie is niet jouw ding? Heb je ooit gedacht aan een WM Doll Sexdoll of een sekspop van JY Doll, die heel dicht bij een echte vrouw staat? Een Modern Sex Doll is niets zoals een opblaasbare sekspop die er jaren geleden nog was. Een Modern Sex Doll is een levensechte sekspop die al tientallen jaren bestaat. De materialen, waarmee een sekspop wordt geproduceerd, komen oorspronkelijk uit de filmwerkplaats in Hollywood en bieden u door de allerbeste siliconen of TPE en levensechte huid een echt liefdesplezier echt liefdesplezier. De Sexdoll is ook volledig flexibel en kan in bijna elke positie worden verplaatst.

Het bijzondere is dat je het hoofd van je sekspop op elk moment kunt wisselen, zodat je het gevoel telkens weer krijgt met een andere sekspop Je krijgt het gevoel dat je steeds weer met een andere vrouw naar bed gaat.

VERANDER HET HOOFD VAN UW SEKSPOP SNEL EN GEMAKKELIJK

Gewoon en snel de hoofden van je sekspop verwisselen. Door het hoofd te veranderen, wordt de sekspop nog levensechter en krijgt hij altijd een nieuwe persoonlijkheid. De ene keer met grote ogen en zwart haar, de andere keer een blond onschuldig meisjesgezicht. U kunt de hoofden van uw sekspop gemakkelijk en snel verwisselen, afhankelijk van uw wensen. Met weinig financiële inspanning kun je je als een sjeik in zijn harem voelen en elke dag of elke nacht een ander meisje in je bed hebben. Fascinerend en altijd klaar voor de seks, de Sexdoll met verwisselbare hoofden.

Altijd een nieuwe minnaar in bed. U kunt de sekspop uit de figuur bestellen, precies zoals u zich uw droomvrouw voorstelt. Met grote borsten of kleine borsten, met warme rondingen of slank en vooral met verschillende hoofden. Dus op maandag heb je sekspop Nicole in je bed, op dinsdag Sexdoll Lara en op woensdag Real Doll Nina. Zoals u wilt, staat de sekspop tot uw dienst. Blond haar, brunettekrullen, zwarte of rode manen, de hoofden van de sekspoppen zijn net zo verschillend als de smaak van de geliefden. Absoluut individueel kan de sekspop worden gerangschikt, van het hoofd over de vingernagels tot aan het schaamhaar.